Tunteellinen ero – JYP-kapteeni Perrin itki valtoimenaan

JYP ja Eric Perrin kertoivat tänään, ettei kapteeni Perrin jatka hurrikaanipaidassa tämän kauden jälkeen.Osapuolet kertoivat ratkaisun tehdyn yhteisymmärryksessä, mutta Perrinille ilmoitus lähdöstä oli silminnähden kova paikka.

urheilu
Eric Perrin.

Eric Perrinin puheenvuoroa tiedotustilaisuudessa piti hetki odottaa, sillä lähtöuutisen kertominen avasi miehen kyynelhanat.

Jussi Lindroosin haastattelussa Perrin kertoi jo ounastelleensa aikataulua.

– Kun kaksi vuotta sitten tein sopimuksen, arvelin, että nämä olisivat kaksi viimeistä vuottani. En kuitenkaan uskonut, että tämä kausi kulkisi näin, Perrin sanoo.

Perrin johtaa Liigan pistepörssiä 50 pisteellä.

– Olen saanut JYPissä kuusi uskomatonta vuotta, ja tunteet ovat pinnassa. Tämä on ollut kotini viimeiset viisi vuotta, ja joukkue ja fanit ovat olleet uskomattomia. Ei ole helppo lähteä, enkä tule koskaan unohtamaan tätä, Perrin sanoo.

– Haluan painottaa, että lähtö ei ole kenenkään syy. Haluan nauttia kauden lopusta yhdessä kannattajien kanssa, ja vaalia yhteisiä muistojamme, hän jatkaa.

Tunteiden pintaannousu ei ole ihme, sillä Perrin on saavuttanut JYP-paidassa suurin piirtein kaiken sen mitä Suomessa voi jääkiekossa saavuttaa.