Aleksandr Kokko palaamassa RoPSiin

Aleksandr "Boris" Kokko on palaamassa Rovaniemen Palloseuran (RoPS) riveihin. Mies pelaa RoPSin paidassa keskiviikkoiltana Oulussa Liigacupin ottelussa FC KTP:tä vastaan.

urheilu
RoPSin Aleksandr Kokko
Aleksandr KokkoVesa Vaarama / Yle

– Asiat on käytännössä Boriksen kanssa sovittu, mutta illalla Oulussa nähdään miehen tämän hetkinen kunto, RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola sanoo tiedotteessa.

Kokko itse on tyytyväinen paluusta Rovaniemelle, onhan hänellä hyvät muistot kolmesta aiemmasta RoPS-kaudestaan.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä olen palaamassa RoPS:aan. Kolme hyvää vuotta siellä on takana ja toivottavasti useampi edessä, Kokko kommentoi asiaa junassa matkalla Ouluun Liigacupin otteluun.

RoPSista kerrotaan, että Kokko haluaisi kaksivuotisen sopimuksen. Sopimus aiotaan allekirjoittaa keskiviikkoiltana Oulussa.

Kokko on voittanut sekä Ykkösen että Veikkausliigan maalikuninkuudet uransa aikana

RoPS:n riveissä Oulussa pelaa myös torniolaislähtöinen, TP-47:n kasvatti Iiro Vanha. Parikymppinen nuorukainen on harjoitellut RoPS:n kanssa kuukauden ajan ja saa Oulussa mahdollisuuden antaa näyttöjä ottelussa.

– Iiro on osoittautunut tunnollisuutta, aktiivisuutta ja aloitteellisuutta, siksi hän on ansainnut ottelussa näyttömahdollisuuden, RoPS-valmentaja Juha Malinen.