1. yle.fi
  2. Uutiset

RoPS ja Aleksandr Kokko kaksivuotiseen sopimukseen

Kolme edellistä kautta Rovaniemen Palloseuran kärkipelaajana ollut  Aleksandr ”Boris” Kokko ja RoPS:n allekirjoittivat kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen keskiviikkoiltana. Kokko etsi pelipaikkaa viime kauden jälkeen ulkomailta, mutta kun mitään sopivaa ei ilmaantunut, mies päätti jatkaa pelaajauraansa RoPS:ssa.

urheilu
RoPS:in Aleksandr Kokko poseeraa lakanan kanssa.
Juha Mäntykenttä / Yle

– Erittäin hyvillä fiiliksillä palaan RoPS:aan. Minulla on kolme hyvää vuotta Rovaniemellä ja RoPS:ssa takana ja nyt sitten ainakin kaksi edessä. RoPS oli koko ajan minulle se ykkösvaihtoehto Suomessa, Rovaniemi on mukava kaupunki ja RoPS hyvä seura, Boris Kokko kertoi seuran tiedotteessa.

Rovaniemen Palloseuran urheilujohtaja Jari Ilola oli myös tyytyväinen mies, kun sopimus Kokon kanssa varmistui.

– Totta kai olemme tyytyväisiä, että saamme pitää tuon tason pelimiehen riveissämme. ”Boris” on ollut todella tehokas kaveri RoPS:ssa, täytyy vaan nyt toivoa että hän pysyy terveenä koko kauden. Käytännössä aina kun hän on ollut terveenä mukana joukkueessamme, maaleja on syntynyt, Ilola tuumi.

”Boris” Kokko on 27-vuotias ja 189-senttinen keskushyökkääjä, joka on kolmen edellisen RoPS-kautensa aikana iskenyt 39 maalia pelaamassaan 77 virallisessa ottelussa. Kokko voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden kaudella 2008 pelatessaan FC Hongassa ja Ykkösen paras maalintekijä hän oli vuonna 2012 RoPS:ssa.

Lue seuraavaksi