Kuntoremontti osa 7: "Helmikuussa mie romahin"

Toimittajamme Soile Suvannon kuntoremontti on kokenut takapakkia. Influenssa ja sen jälkitauti kaatoivat hänet petiin pitkäksi aikaa. Noustaanko tästä vielä?

terveys
Seuraamme toimittajamme Soile Suvannon kuntoremonttia.
Soile Suvanto

Suuret olivat helmikuun suunnitelmat. Lisää sitä ja lisää tätä. Salille niin ja niin monta kertaa enemmän kuin tammikuussa ja uusia lajeja kokeiluun.

Tuli yskä, nuha ja kuume. Tuli influenssa ja sellainen väsy, ettei sängystä päässyt ylös. Liikunta tippui nollaan.

Ajatukset kuitenkin liikkuivat. **Ne rullasivat tiettyä kehää.** Näin tässä kävi. Olisihan se pitänyt arvata. Ei tästä mitään tule. Se vähäinenkin kerätty kunto romahtaa.

Voi vain kuvitella,mitä ammattiurheilijan päässä liikkuu sairastelun hetkellä, kun tällainen amatöörikin näin piiskaa itseään. Ammattilaiset kun vielä urheilevat palkkatöikseen, meikäläinen ihan vain vapaa-ajalla huvikseen ja harrastuksekseen.

Matka jatkuu siitä pisteestä, missä milloinkin ollaan.

Pää päätti, että flunssa on ohi viikon sairastelun jälkeen. Keho oli toista mieltä ja ilmoitti siitä, kun olin puolet viikosta muka-reipastellut töissä. Takaisin vaaka-asentoon ja ajatusten pariin.

Pikkuhiljaa pääkoppakin ymmärsi, että kyllä tämä tästä. Tämä on vain flunssa ja se menee aikanaan ohi. Kuntoprojekti ei voi olla pelkkä nousujohteinen suora, vaan siihen kuuluu mutkia, pysähtymisiä, takapakkeja ja uusia nousuja.

Hyvälle tuulelle sai myös tapaaminen Personal trainer Maikki Marjaniemen kanssa. Vaikka kunto laskeekin jonkun verran muutamassa viikossa, perustyö on tuottanut tulostakin. Pikainen kehonkoostumusmittaus osoitti, että lihasmassan määrä olisi kasvanut noin kilolla.

Matka jatkuu. Siitä pisteestä ja siitä tilanteesta missä milloinkin ollaan. Jutellaan lisää twitterissä #uusielämä ja @SoiSuva.