1. yle.fi
  2. Uutiset

Neon 2 -rumpali: "On meitä kesäfestareille kyselty"

Ysärihittejä tehtaillut Neon 2 palasi hetkeksi yhteen We want more -ohjelmassa viime syksynä. Yhtyeen rumpali Jari Varjo kertoo kokemuksen olleen niin upea, että keikkalavat houkuttaisivat viisikkoa jatkossakin. Varovaisia suunnitelmia uudesta paluusta onkin jo tehty.

Neon 2
Jari Varjo
Karri Laihonen / Yle

Jari Varjo ajattelee entistä yhtyettään lämmöllä. Neon 2 eli suosionsa kulta-aikaa 1990-luvulla, mutta yhtyeen taival päättyi lyhyeen. We want more -musiikkiohjelma yhdisti viisikon pitkän tauon jälkeen syksyllä.

– En usko, että olisimme palanneet yhteen ilman ohjelmaa. Keikkabussissa aikoinaan puhuimme, että sitten joskus tehdään juttuja yhdessä, mutta tuskin olisimme saunailtaa kummempaa saaneet aikaiseksi.

Comeback houkuttaa

Yhtye puhui ohjelman aikana paljon comebackista. Kiinnostusta löytyisi, mutta elämänkuviot ovat nykyään hieman haastavia.

– Ramin kiireistä se ehkä eniten on kiinni, sillä hän asuu Espanjassa. Petrikin on kiireinen pelijuttujensa kanssa. Itse keikkailen nykyään Jussin ja Ressun kanssa. Kaikilla on jotain meneillään. Mutta olisihan se hienoa joku keikka järjestää.

Miehet ovat saaneet jo useita keikkatarjouksia.

– On meitä kesäfestareille kysytty, mutta en vielä tiedä mikä on suuntaus.

Lue seuraavaksi