Kajaanilainen palomies tosi-TV:ssä: "Ei tullut mieleenkään, että se olisi parisuhteelle riskialtista"

Kajaanilainen Sami Tuomainen nähdään tänä keväänä Tempation Island Suomi -ohjelmassa tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta lähti houkutusten saarelle avoimin mielin.

viihde
Katri Tampio ja Sami Tuomainen televisio-ohjelman julisteen edessä.
Petri Aho /Liv

Kajaanilaiset Sami Tuomainen ja Krista Tampio nähdään Temptation Island Suomi (siirryt toiseen palveluun) -ohjelmassa. Maaliskussa alkavassa televisiosarjassa neljä pariskuntaa saa tilaisuuden testata parisuhteensa kestävyyttä. Ohjelmassa pariskunnat matkustavat yhdessä tropiikkiin, mutta perillä naisille pitääkin seuraa joukko sinkkumiehiä, ja miehille joukko sinkkunaisia.

– Lähdimme mukaan hetken mielijohteesta. Krista näki ilmoituksen netissä, että pariskuntia haetaan mukaan, ja kysyi, lähdetäänkö. Minä sanoin, että eikun vaan, Tuomainen kertoo.

Tuomainen myöntää pariskunnan miettineen haun jälkeen, mihin sitä tulikaan lähdettyä. Yllätys oli kuitenkin iloinen, kun tieto mukaan pääsystä tuli.

Ei tullut mieleenkään, että se olisi parisuhteelle riskialtista.

Sami Tuomainen

– Oli hyvä fiilis. Ei tullut mieleenkään, että se olisi parisuhteelle riskialtista. Meillä ei ollut sen kummemmin muitakaan ennakko-odotuksia, lähdimme reissuun avoimin mielin.

Tuomainen sanoo, että on paljon pariskunnasta kiinni, sopiiko moinen reissu parisuhteelle.

– Olihan se raskas reissu, mutta tulipahan käytyä. Lisää selviää sitten ohjelmaa katsoessa.

Temptation Island Suomi -parit
Lehdistökuva Temptation Island Suomen pariskunnista. Tuomainen ja Tampio ovat toinen pariskunta vasemmalta.Toni Tuominen / Liv

Sami Tuomainen on mukana syyskuussa Tanssii tavisten kanssa -tapahtumassa Kajaanissa.