Olympiapuistoon rakennetaan kesällä vesipuisto ja seikkailurata, jos rahoitus järjestyy

Suunnitelmat Ahveniston Olympiapuistoon rakennettavasta vesi- ja seikkailupuistosta etenevät Hämeenlinnassa. Yrittäjä Aki Helander TG Klubben Oy:stä kertoo, että parhaillaan haetaan rahoitusta puistoon tuleville erilaisille laitteille.

ilmiöt
Flow Park Turku, ihmisiä seikkailuradalla
Timo Leponiemi / Yle

TG Klubbenin yrittäjät Aki Helander ja Jari Roive havittelevat Ahveniston Olympiapuistoon jo tulevaksi kesäksi vesipuistoa ja seikkailurataa. He ovat vielä kuitenkin vaitonaisia hankintojen yksityiskohdista.

Helanderin mukaan vesipuiston ja seikkailuradan rakentaminen on tarkoitus aloittaa toukokuussa ja uudet laitteet olisivat käytössä kesäkuussa.

– Vesipuisto ja seikkailurata tarvitsevat kuitenkin toteutuakseen toimenpideluvan Hämeenlinnan kaupungilta, Helander muistuttaa.

Kaupunginhallitukselta vihreää valoa

Hämeenlinnan kaupunginhallitus on maanantaina hyväksymässä uimavalvontaan ja kahvilatoimintaan keskittyneen TG Klubbenin kanssa laaditun sopimuksen, jonka tarkoituksena on saada Ahveniston Olympiapuiston alueelle monipuolista toimintaa ja palveluita.

Lisäksi kaupungin on tarkoitus solmia TG Klubbenin kanssa sopimus Ahveniston uimavalvonnasta, maauimalan lipunmyynnistä ja kahvilan pyörittämisestä.

Sopimuskausi alkaa toukokuun alusta 2015 ja sen pituus on viisi vuotta. Loka-marraskuussa 2015 sopijapuolet keskustelevat sopimuksen tarkennuksista ja laajentamisesta ensimmäisen kesäkauden kokemusten perusteella.