1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Kuka saa hoitoa ja millaista sen pitää olla? Osallistu Tays-viikon avoimeen toimituskokoukseen

Yle Tampere muuttaa viikoksi Tays Keskussairaalaan 23.-27. maaliskuuta. Mistä asioista radiossa, televisioissa ja netissä pitäisi silloin puhua? Osallistu avoimeen toimituskokoukseen tämän viikon torstaina kello 12-13. Ehdota aiheita ja vinkkaa haastateltavista.

Kotimaan uutiset
Yle Tampereen logo ja stetoskooppi
Antti Eintola / Yle

Terveydenhuollon ajankohtaiset asiat ja taysilainen elämänmeno kuuluvat Tampereen Radiossa maaliskuun lopulla, kun Yle Tampere muuttaa Taysin Keskussairaalaan.

Viikon ohjelmaa valmistellaan yhdessä yleisön kanssa avoimessa toimituskokouksessa, joka järjestetään tämän viikon torstaina kello 12–13 osoitteessayle.fi/tampere.

Kuka saa hoitoa? Mistä voidaan tinkiä? Mistä ei ainakaan voida tinkiä? Millaista hoitoa Taysissa saa ja millaista pitäisi? Mistä aiheista sinä haluaisit kuullaa tai lukea netistä Tays-viikolla? Ehdota aiheita ja vinkkaa haastateltavista avoimessa toimituskokouksessa.

– Kokonaiseen viikkoon mahtuu paljon asiaa, kun radiolähteyksiä tulee aamusta iltaan ja netti laulaa vielä senkin päälle, sanoo Yle Tampereen tuottaja Mari Siltanen, joka osallistuu Tays-viikon avoimeen toimituskokoukseen torstaina.

– Toivomme vinkkejä, koska kaikki ideat eivät tule toimittajalle mieleen. Meille saa kertoa myös kokemuksistaan Taysista – olivat ne sitten hyviä tai huonoja.

Myös Yle Tampereen uutispäällikkö Pasi Koivuniemi odottaa innolla paitsi Tays-viikkoa myös torstain avointa toimituskokousta.

– Me kaikki olemme Taysin palveluiden käyttäjiä ja kaikkien kokemukset ovat arvokkaita. Ei kannata ajatella, että mikään asia olisi liian pieni vinkattavaksi, hän sanoo.

Yle Tampereen toimitukseen voi vinkata aiheista ja haastateltavista myös sähköpostilla tampere@yle.fi.

Lue seuraavaksi