Puolikaskin uros kelpaa – oma mies kympillä kotiin

Kemiläisen vaatemyymälän miesmallinuket tekivät vilkkaasti kauppansa alkuviikosta. Kokonaiset miehet löysivät uuden kodin samantien, mutta myös pelkät torsot ja jalat kelpasivat.

Kotimaa
Torso, mallinukke

Joko olet löytänyt miehen? Vieläkö elät itseksesi ? Onko se oikea vielä kävellyt vastaan? Nyt minulla on vastaus iänikuisiin parisuhde- ja mieskysymyksiin.

– En ole enää itsekseni, vaan minulla on mies. Hän on varsinainen kotihiiri ja kovin tyytyväinen oloonsa. Menokenkä ei vipata koskaan. Aina samaa mieltä kanssani, mutta ehkä kuitenkin hieman turhan hiljaista sorttia.

Kemiläinen vaateliike laittoi lauantaina myyntiin käyttämättömänä olleet miesmallinukkensa Facebookin osto- ja myyntiryhmässä, ja lähes kaikki parikymmentä varattiin saman tai seuraavan päivän aikana. Minä varaajien joukossa.

Kokonaiset miehet löysivät uuden kodin samantien, mutta myös pelkät torsot ja jalat varattiin alta aikayksikön.

Torsot odottivat hakijoitaan Kappahlissa
Mallinuket odottivat säyseästi hakijoitaan entisellä työpaikallaan.Karoliina Haapakoski / Yle

– Yllätys oli, että nuket kävivät niin nopeasti kauppansa. Meillä loppui miesten vaatepuoli viime syksynä ja nuket ovat lojuneet tähän asti käyttämättömänä varastossa, myyjä Tea Kauranen sanoo.

Miehet joutuvat töihin

Osalla ostajista on miehille ja niille puolikkaillekin valmis käyttötarkoitus mielessä.

– Ostin yhden kokonaisen ja yhden torson. Aikomuksenani on tehdä niistä jotakin poikkitaiteellista tuohon pihalleni. Eihän nuita miehiä ole kovin usein joutunut ostamaan. Minun varsinainen mies ei ehkä ole aivan niin innoissaan näistä, saapa nähdä reaktion kun tulee töistä, Satu Peltonen naureskelee.

Myös Aila Virtasella on selvät sävelet siitä, mihin torso tulee.

– Ostin nuken yritykseeni mallinukeksi, tarkoituksena on alkaa valmistaa miesten vaatteitakin.

Eija Miettunen kertoo, että torsot menevät somisteeksi omaan kotiin.

– Ne puetaan mieheni valmistamiin keskiaikaisiin ja metallilenkeistä punottuihin vaatteisiin.