Perussuomalaisten puoluehallitus vaatii kaupunginvaltuutetulta selvitystä Cannonball-jäsenyydestä

Perussuomalaisten johto haluaa selvityksen lahtelaisen kaupunginvaltuutetun liittymisestä moottoripyöräkerhoon. Puoluesihteerin mukaan ketään ei eroteta kuulematta.

Kotimaa
liivit
Päijät-Hämeen poliisi

Perussuomalaisten puoluehallitus vaatii lahtelaiselta kaupunginvaltuutetulta Juha Ravaltilta selvitystä hänen jäsenyydestään Cannonball-moottoripyöräkerhoon.

Puoluehallitus käsitteli asiaa viime viikolla ja päätyi selvityspyynnön lähettämiseen. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon mukaan puolue haluaa muun muassa valtuutetun näkemyksen siitä, onko moottoripyöräkerhon jäsenyys puoluejäsenyyden ehtojen mukaista. Puoluehallitus tekee myöhemmin keväällä päätökseen siitä, saako lahtelaisvaltuutettu jatkaa puolueessa.

– Osassa oikeusasteita rikollisjärjestöksi luokiteltuun moottoripyöräkerhoon kuuluminen voi vahingoittaa puolueen julkisuuskuvaa, mutta ketään ei eroteta kuulematta, perusuomalaisten puoluesihteeri Slunga-Poutsalo toteaa.

Ravalt kertoi itse Cannonball-jäsenyydestään helmikuun puolivälissä. Ravalt on perussuomalaisten ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, mutta hän ei ole juurikaan osallistunut valtuustotyöskentelyyn.