Tom Jones ja Paula Koivuniemi samalle lavalle Sataman Yössä

Tom Jones esiintyy Suomessa ensi kesäkuussa. Jones nousee lavalle Sataman Yössä Jyväskylässä 12.6. Walesin tiikerin lämmittelijänä nähdään "Tompan" suuri fani, Paula Koivuniemi.

viihde
Tom Jones
YLE Kuvapalvelu

Vaikuttavan uran tehnyt megatähti Tom Jones saapuu Suomeen. Hän esiintyy Sataman Yössä Jyväskylässä perjantaina 12.6. Viisi vuosikymmentä esiintyneellä artistilla on hittejä jokaiselta vuosikymmeneltä. Lukuisia palkintoja ja pystejä vastaanottanut legenda on yksi maailman kysytyimpiä livetähtiä.

Lipunmyynti konserttiin alkaa ma 16.3.2015.

Paula Koivuniemelle yksi uran kohokohdista

Jonesin lämmittelijänä lavalle nousee suomalaisen iskelmätaivaan kestotähti, Paula Koivuniemi. Hän on tunnettu Tom Jones-fani. Koivuniemi on omistanut Walesin tiikerille myös oman Kuuntelen Tomppa-kappaleensa. Sataman yössä Koivuniemi pääsee esittämään laulun maestrolle itselleen.

– Tämä on yksi urani kohokohdista! Koivuniemi kuvailee tulevaa keikkaansa Tom Jonesin lämmittelijänä.

Koivuniemi on tavannut artistilegendan ennenkin. Hän vieraili The Voice of Finland -tiimin mukana brittien The Voice -ohjelman kulisseissa ja pääsi tapaamaan Tom Jonesia, joka toimii ohjelman tuomarina.

_– _Tom Jones on erittäin karismaattinen ja pysäyttävä persoona. Hänellä on iso sekä vahva lauluääni, juuri sellainen, josta pidän! Olen aina fanittanut häntä ja omistan hänen kaikki vinyylit, Paula Koivuniemi sanoo.