WoVo hävisi kolmannen pudotuspelin

Rovaniemeläinen naisten lentopallojoukkue Woman Volley (WoVo) hävisi kolmannen pudotuspelin LP viestiä vastaan lentopallon mestaruusliigassa. LP on nyt yhden voiton päässä finaalipaikasta.

urheilu
Lentopalloja.
Ari Lahti / Yle

WoVo voitti yhden erän sunnuntaina Rovaniemellä pelatusta pudotuspelistä, mutta lopulta LP viesti voitti ottelun erin 1-3 (17-25, 25-21, 13-25, 17-25).

– Parannettiin eilisestä, mutta se ei vielä riittänyt. Oma vastaanotto pitää saada kuntoon ja lisää hyökkäystehoja. Salossa pitää olla kova, jotta voittoja voidaan saada ja oma halu pelata pitää saada syttymään. Luovutettu ei olla vaan vielä taistellaan, WoVon pelaaja Tanja Körkkö kommentoi liigan nettisivuilla.

– Jos kaverilla on vastaanotto koko ajan yli 60 prosenttia ja meillä 40 prosenttia, se on Viestin kaltaista joukkuetta vastaan liian suuri ero ja silloin ei meillä riitä kädet ja jalat torjunta-puolustus pelaamisessa. Meidän pitäisi pystyä pitämään passitempo sellaisena mitä se toisessa erässä oli, jolloin tulosta saatiin tasaisesti niin laidoista kuin keskeltä. Salossa pitää lähteä syöttämään kovaa ja saada hyvä taisteluasenne päälle. Sarja on vielä kesken, WoVon valmentaja Teemu Mäkikyrö huomautti.

Seuraava eli neljäs välieräottelu pelataan Salossa tiistaina. Jos LP viesti ei voita ottelua, pelit jatkuvat keskiviikkona Salossa. Tarvittaessa pelit jatkuvat perjantaina Rovaniemellä ja sunnuntaina Salossa.

WoVo on päässyt ensimmäistä kertaa liigahistoriansa aikana välieriin.