1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Ylen verkkopalveluissa katkos yöllä

Katkos vaikuttaa koko yle.fi -internetsivustoon, joka on pois käytöstä noin klo 00.15 alkaen. Sivustolla voi esiintyä katkoja vielä klo 05.30 saakka. Aiemmin julkaistuja uutisia voi katkon aikana lukea Teksti-TV:n, Uutisikkunan sekä Uutisvahti-sovelluksen kautta.

Kotimaan uutiset
Yle Uutiset Uutisvahti -sovellus eri käyttöjärjestelmän puhelimissa
Juha Kiiskinen / Yle

Ylen verkkosivuilla tehdään huoltotöitä tiistain vastaisena yönä. Katkos vaikuttaa koko yle.fi -internetsivustoon, joka ei ole lainkaan käytössä katkoksen aikana. Sivuilla vierailevat ohjataan huoltokatkosivulle kunnes katko on ohi.

Teksti-TV ja Uutisikkuna näkyvät televisiossa huoltotyön aikanakin, ja Ylen verkkouutisia matkapuhelimiin välittävä Uutisvahti-sovellus on myös käytettävissä. Niiden kautta voi lukea aiemmin julkaistuja uutisia, mutta katkoksen aikana niihin ei voida päivittää uusia uutisia. Internetissä yle.fi/uutiset ja yle.fi/tekstitv -sivustot eivät ole katkon aikana luettavissa internetselainten kautta.

Huoltotyöt toteutetaan vaiheittain, ja uusien uutisten päivitys Uutisikkunaan, Teksti-TV:lle ja Uutisvahtiin on arvioitu olevan mahdollista aikaisintaan puoli kolmelta.

Kaikki palvelut pyritään saamaan mahdollisimman pian takaisin käyttöön, mutta katkoksia voi esiintyä vielä 05.30 saakka.

Lue seuraavaksi