Eteläafrikkalaisnainen vietti satavuotispäiväänsä laskuvarjohypyllä ja uimalla haiden kanssa – video

Eteläafrikkalainen Georgina Harwood halusi tehdä jotain erilaista satavuotispäivänään. Harwood päätti hypätä laskuvarjohypyn ja uida haiden keskellä.

Ulkomaat
Eteläafrikkalainen Georgina Harwood hyppäsi laskuvarjohypyn satavuotispäivänsä kunniaksi
Eteläafrikkalainen Georgina Harwood halusi tehdä jotain erilaista satavuotispäivänään. Harwood päätti hypätä laskuvarjohypyn ja uida haiden keskellä.

Eteläafikkalainen isoisoäiti Georgina Harwood päätti viettää satavuotispäiväänsä ikimuistoisella tavalla. Paitsi että Harwood hyppäsi tandemhypyn lentokoneesta, hän myös kävi uimassa haiden keskellä laivan kylkeen kiinnitetyssä häkissä. Lisäksi hän on suunnitellut syntymäpäivänsä kunniaksi joukon muita sitä juhlistavia viettotapoja.

Harwood hyppäsi tandemhyppynsä hyppyammattilaisen Jason Bakerin kanssa viime lauantaina ja hairetken vuoro oli maanantaina.

Lauantainen laskuvarjohyppy ei kuitenkaan ollut Harwoodin ensimmäinen. Hän hyppäsi laskuvarjolla myös kahdeksan vuotta sitten.

Hypyn taustalla oli myös jalompi ajatus. Harwood keräsi laskuvarjohypyllään rahaa Etelä-Afrikan kansalliselle meripelastusseuralle.

– Heti hypyn alussa minua pelotti, mutta sitten aloin nauttia siitä. Oli loistava kokemus nähdä koko maapallo alapuolellani, Harwood sanoi hyppynsä jälkeen.

Myös haiden näkemisestä Harwood oli innoissaan.

– Se oli elämäni mahtavin kokemus elämäni lopulla, hän totesi noustuaan merestä.

Lähteet: Reuters