Ryöstö jäi yritykseksi – myyjä suihkutti väriainetta miesten päälle

Kaksi miestä yritti torstaina ryöstää Vihannin keskustassa sijaitsevaa kauppaa. Myös Oulaisissa tapahtui perjantain vastaisena yönä: paikallinen mies sai puukotuksessa hengenvaarallisia vammoja. Puukottaja on otettu kiinni.

Kotimaa

Vihannissa sattui myöhään torstai-iltana ryöstön yritys. Keskustassa sijaitsevaan kauppaan tuli kaksi miestä tavoitteenaan ryöstää kassa teräaseella ja lääkeruiskulla uhaten. Toinen miehistä oli naamioitunut ja miehet tehostivat vaatimuksiaan uhkaamalla suusanallisesti.

Kassahenkilö ei suostunut ryöstäjien vaatimuksiin, vaan suihkutti heidän päälle punaista väriainetta. Miehet joutuivat perääntymään ilman saalista ja lähtemään ulos liikkeestä. Ryöstön yrityksestä epäillyt otettiin kiinni perjantaina oulaistelaisesta yksityisasunnosta.

Puukotus Oulaisissa

Kolmekymppinen oulaistelainen mies löi teräaseella useita kertoja toista paikkakuntalaista miestä perjantain vastaisena yönä. Puukotuksen uhri sai hengenvaarallisia vammoja ja hän oli perjantaina Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

Tekoon epäilty mies otettiin kiinni perjantaina aamupäivällä Oulaisissa. Kiinniottoon ja asian selvittämiseen osallistui useita Jokilaaksojen kenttäjohtoalueen ja tutkinnan partioita. Tekoa tutkitaan tapon yrityksenä ja poliisi pitää asiaa pääosin selvitettynä. Tekoon epäiltyä oulaistelaismiestä tullaan esittämään vangiksi alkuviikosta.