Yle Keski-Suomen ja Keskisuomalaisen yhteinen vaalitentti - katso tallenne tästä

Yle Keski-Suomi ja Keskisuomalainen järjestivät yhteisen kaksituntisen vaalitentin, joka lähetettiin suorana verkossa. Jos se meni ohi silmien, koko tentti löytyy tallenteena ohesta.

Eduskuntavaalit 2015
Vaalitentti
Yle Keski-Suomen ja Keskisuomalaisen yhteinen vaalitentti lähetettiin Keskisuomalaisen auditoriosta Aholaidantie kolmesta.

Yle Keski-Suomi ja Keskisuomalainen järjestivät suoran vaalipaneelilähetyksen netissä. Vaalitentti lähetettiin Keskisuomalaisen auditoriosta Aholaidantie kolmesta.

Paikan päälle keskustelua seuraamassa oli 90 hengen studioyleisö. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen ja esittää myös kysymyksiä.

Paneelin juontajina toimivat tuottaja Päivi Kupla Yle Keski-Suomesta ja toimittaja Shahin Doagu Keskisuomalaisesta.

Paikalle on kutsuttu kaikkien Keski-Suomessa ehdokkaita asettaneiden puolueiden ja valitsijayhdistysten edustajat eli yhteensä viisitoista kansanedustajaehdokasta.

Vaalipaneeliin osallistuvat Mikael Palola (Kokoomus), Aila Paloniemi (Keskusta), Jukka Hämäläinen (SDP), Marita Salenius (Perussuomalaiset), Marja-Leena Makkonen (Vasemmistoliitto), Meri Lumela (Vihreät), Marika Visakorpi (Kristillisdemokraatit), Sami Markuksela (SKP), Arto Lampila (Piraattipuolue), Ville Vainionpää (Muutos 2011), Ritva Lehtonen (IPU), Tero Poikolainen (valitsijayhdistys) ja Risto Hintikka (valitsijayhdistys). Matti Wahrman (STP) ja Pentti Virtanen (KTP) eivät ole vahvistaneet osallistumistaan tenttiin.