Huittisten vaarallinen ryöstäjä edelleen karussa – Poliisi: "Ei saa ottaa kiinni"

Poliisi on saanut valkoisella autolla liikkuvasta miehestä kaksi havaintoa. Toisistaan poikkeavat havainnot eivät kuitenkaan anna viitteitä siitä, missäpäin aamulla Huittisissa kaupan ryöstänyt mies liikkuu.

Kotimaa

Huittisten keskustassa kaupan aamulla kaasusumuttimella ryöstänyt mies on yhä karkumatkalla. Poliisi etsii valkoisella Mercedes Benz -merkkisellä autolla liikkuvaa ryöstäjää. Ryöstö tapahtui lauantaiaamuna heti kello kahdeksan jälkeen.

Vielä puolilta päivin poliisi ei ollut tavoittanut ryöstäjää. Poliisi on aamun aikana saanut ryöstäjästä kaksi havaintoa, toinen Tampereen suunnasta ja toinen Turun suunnasta. Havaintojen varmuudesta ei ole tietoa.

Ryöstö tapahtui aamulla, kun liikkeeseen tullut mies oli kaasusumuttimella uhkaamalla saanut kaupan kassasta vähäisen summan rahaa. Ryöstön yhteydessä mies sumutti kaasuaseella kaupan asiakasta. Tämän jälkeen mies otti käyttöönsä kaasuaseella uhaten tankkaamassa olleen miehen vuoden 1989 mallia olevan Mercedes-Benz 220 sedan -merkkisen auton ja poistui sillä paikalta.

Poliisin mukaan mies on tunnistettu. Hänellä on poliisin mukaan merkittävä rikoshistoria ja hän on arvaamaton. Ryöstäjää ei kannata lähestyä eikä häntä saa yrittää ottaa kiinni. Ryöstäjään liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa hätänumeroon 112.