1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Satakunta

Miten sujuu poliitikoilta Hummani hei – kuuntele herkkä tulkinta

Yle Satakunnan ja Satakunnan Kansan yhteinen vaalitentti nosti esille puolueiden eroja. Porissa pidetty vaalikiertueen avajaistilaisuus huipentui yhteisen sävelen etsimiseen.

Satakunta
Poliitikot laulamassa Ylen ja Satakunnan Kansan eduskuntavaalikiertueen avajaistilaisuuden päätteeksi Porin Puuvillassa 1.4.2015. Mukana myös vaalihevonen.

Yle Satakunnan ja Satakunnan Kansan vaalikiertueen avajaistilaisuudessa ehdokkaat ottivat kantaa muun muassa veronkiristyksiiin, perustuloon, Satakunnan vaalipiirin säilyttämiseen, sukupuolineutraaliin avioliittoon ja Venäjän luomaan uhkaan.

Puolueita pyydettiin lähettämään ensimmäiseen koitokseen kovimmat nimensä. Mukana olivat Arto Satonen (kok.), Krista Kiuru (sd.), Anssi Joutsenlahti (ps.), Tapio Huhtanen (kesk.), Jari Myllykoski (vas.), Lasse Miettinen (vihr.) ja Simo Korpela (kd.).

Kaksintaistelua ja vastakkainasettelujakin korostaneen vaalitentin päätteeksi luotiin yhteistä tunnelmaa laulamalla yhteen ääneen Tapio Rautavaaran tunnetuksi tekemä Juokse sinä humma. Tunnelmassa oli mukana myös vaalihevonen. Kuuntele ja ihastu!

Lue seuraavaksi