Linda Linen laivat jäävät tänään satamaan – kaikki vuorot peruttu

Helsinki–Tallinna -väliä seilaavan Linda Linen kaikki lähdöt on tänään keskiviikkona peruttu kovan tuulen vuoksi. Tuuli on puhaltanut tänään eri puolilla Suomea puuskissa jopa 30 metriä sekunnissa.

Kotimaa
Linda Line Express -alus Helsingin satamassa.
YLE

Tallinnaan pääsee tänään Helsingistä laivalla sekä Länsiterminaalista että Katajanokan terminaalista. Makasiiniterminaalissa Tallinnan laivat sen sijaan seisovat ja odottavat suotuisampia tuulia, sillä Helsinki–Tallinna -väliä liikennöivä Linda Line on joutunut perumaan kaikki tämänpäiväiset vuoronsa kovan tuulen vuoksi.

Yhteensä peruttuja vuoroja on 10, joista puolet liikennöivät Helsingistä Tallinnaan, ja puolet Tallinnasta Helsinkiin. Linda Linelta kerrotaan, että vuoroja saatetaan vielä perua lisää huomiselta, mikäli sääolosuhteet pysyvät hankalina.

Yhtiö on luvannut tiedottaa mahdollisista peruutuksista omilla nettisivuillaan.

Myrskytuuli on puhaltanut tänään ympäri maata aiheuttaen vaurioita ja sähkökatkoksia. Etelä- ja länsirannikolla puuskittainen tuuli on ollut voimakkaimmillaan lähes 30 metriä sekunnissa.

Linda Linen kannalta myrskysäät osuivat harmilliseen ajankohtaan, sillä yhtiö aloitti kevätliikennöintinsä viikko sitten torstaina.