Löytyykö Tampereelta seuraavakin tangokuninkaallinen? – katso kuvat kisapäivän varrelta

Viimeisin tangokuningatar on tamperelainen Maria Tyyster, kuninkaana hallitsee Teemu Roivainen Oulusta. Tampereen karsinnoissa heidän tilalleen pyrki yhteensä 31 laulajaa.

Tampere
Tangomarkkinat Tampere Jukka Töyli
Marjut Suomi / Yle

Ylen tiloissa Tampereen keskustassa raikui tango koko keskiviikon ajan. Punatukkaiselle tytölle laulettiin taajaan, mutta Hurmio ja Sateinen iltakin vilahtelivat hyräilyissä. Tampereen karsinnat olivat kolmanneksi viimeiset, sillä enää on vuorossa Turku torstaina ja Helsinki perjantaina.

Tampereelle laulamaan saapui väkeä lähiympäristön lisäksi esimerkiksi Janakkalasta ja Loimaalta sekä Porista. 31 laulajan ikähaarukka oli laaja, sillä nuorimmalla laulajalla oli mukana huoltaja, kun taas vanhin oli reilusti yli eläkkeellejäämisiän.

Tuomaristo valitsee lauluvideonsa kuvauttaneista sekä videon netitse lähettäneiden joukosta yhteensä 100 laulajaa nettiäänestykseen. Netistä semifiinaaliin pääsee yleisön äänien perusteella 20 naislaulajaa ja 20 mieslaulajaa, minkä lisäksi tuomaristo valitsee jatkoon yhteensä 20 mies- ja naislaulajaa. Tarkemmat tiedot kilpailun kulusta löydät Tangomarkkinoiden (siirryt toiseen palveluun)sivuilta.

Tangomarkkinat Tampere tarjoilua
Vettä kului tangopäivän aikana reippaasti.Marjut Suomi / Yle
Tangomarkkinat Tampere porukka
Marjut Suomi / Yle
Tangomarkkinat Tampere Katrin Haastattelussa
Marjut Suomi / Yle
Tangomarkkinat Tampere Marko Maunuksela kertoo
Marjut Suomi / Yle
Tangomarkkinat Tampere videokuvaaja
Marjut Suomi / Yle
Tangomarkkinat Tampere Jukka Töyli
Marjut Suomi / Yle
Tangomarkkinat Tampere Kari Lounasalo
Marjut Suomi / Yle
Tangomarkkinat Jani Koskinen
Marjut Suomi / Yle
Jouni Tanninen hastattelee Mika Ketolaa
Mika Ketolaa nauratti Jouni Tannisen haastattelussa, vaikka itse laulusuoritus oli vielä edessäpäin.Jukka Kuusinen / Yle