Perussuomalaisten Niinistö haastettiin puolueen linjauksista ja puoluetuista – video

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin ja Köyhien asialla -puolueen puheenjohtaja Terttu Savola haastoivat perussuomalaisten varapuheenjohtajan aamu-tv:ssä.

Aamu-tv
Jussi Niinistö, Terttu Savola ja Sanna Marin
Perussuomalaisten Jussi Niinistöä pääsevät haastamaan SDP:n Sanna Marin ja Köyhien asialla -puolueen Terttu Savola.

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Jussi Niinistö haastettiin aamu-tv:n vaalitentissä muun muassa puolueen yhteisestä linjasta ja puoluetuista. SDP:n varapuheenjohtajan Sanna Marin ihmetteli perussuomalaisten kirjavia kannanottoja, kun taas Köyhien asialla -puolueen puheenjohtaja Terttu Savola halusi jakaa puoluetuet uudestaan.

Marin tenttasi Niinistöltä perussuomalaisten kantaa siihen, miten terveyspalvelut tulisi tulevaisuudessa tuottaa. Niinistön mukaan perussuomalaiset katsovat, että julkisen sektorin on hoidettava terveydenhuolto yksityisen täydentämänä.

Marin kertoi havainneensa tästä eriäviä kantojan perussuomalaisten riveistä. Niinistö myönsi, että perussuomalaisten keskuudesta löytyy eriäviä ajatuksia.

– Jos yksittäinen kansanedustaja tai yksittäinen ehdokas esittää jonkun sävyeron, niin sitä ei pidä tulkita, että se on puolueen linja, Niinistö sanoi.

Terttu Savola puolestaan halusi kiinnittää huomiota puoluetukiiin, jotka hänen mukaansa jaetaan epäreilusti. Niinistö totesi, että puoluetukia ja eduskunnan kansliamäärärahoja on jo nyt vähennetty ja sama kehitys voi perussuomalaisten puolesta jatkua.