Henkilöauton kuljettaja menehtyi maanantaisessa kolarissa Töysässä

Alavuden Töysässä maanantaina tapahtuneessa henkilöauton ja tukkirekan kolarissa menehtyi henkilöauton kuljettaja. Poliisi jatkaa onnettomuuden syiden selvittelyä.

Kotimaa

Alavuden Töysässä eilen maanantaina tapahtuneessa kolarissa menehtyi vuonna 1973 syntynyt paikkakuntalainen mies.

Poliisin mukaan törmäys oli raju ja sen seurauksena henkilöauton kuljettaja menehtyi välittömästi kuljettamansa auton ruhjoutuessa pahoin.

Tapahtuma sattui VT 18:lla suoralla tieosuudella 80 kilometrin nopeusrajoituksella. Törmäyksen seurauksena tukkirekan vetoauto kaatui tielle, kuten myös siinä kiinni ollut perävaunu. Tie oli poikki liikenteeltä useita tunteja tukkien levittyä tielle ja viereiselle kevyen liikenteen väylälle.

Tukkirekkaa kuljettaneella mieshenkilöllä oli tapahtuman sattuessa turvavyöt päällä, minkä arvellaan vaikuttaneen siihen, että hän sai tapahtumassa vain lieviä fyysisiä vammoja.

Poliisin mukaan on mahdollista, että onnettomuudessa menehtynyt henkilöauton kuljettaja aiheutti kolarin tahallisesti. Pohjanmaan poliisi jatkaa onnettomuuden selvittelyä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemansyyn tutkintana.