Kansanedustajan nimeä kantavat nettisivut täyttyivät arveluttavista mainoksista

Eduskunnan jättävän kansanedustajan Heli Paasion (SDP) verkkosivulla mainostetaan muun muassa treffisivustoja ja kokoomuksen kansanedustajia.

Kotimaa
Heli Paasion verkkosivu torstaina 16. huhtikuuta.
Heli Paasion verkkosivu torstaina 16. huhtikuuta.Kuvakaappaus

Eduskunnan jättävän kansanedustaja Heli Paasio päätti keväällä luopua nettisivustaan (siirryt toiseen palveluun). Tämä tarkoitti sitä, että kuka hyvänsä saattoi ostaa helipaasio.fi-sivuston käyttöönsä ja tehdä sinne juuri sellaista sisältöä kuin huvittaa.

Nyt sivu mainostaa esimerkiksi parisuhteessa oleville tarkoitettua treffisivustoa ja kehottaa äänestämään Kokoomuksen ehdokkaita. Paasion mukaan sama harmi on kohdannut muitakin eduskunnasta jääviä kansanedustajia. Välttyäkseen nimensä "väärinkäytöltä" hänen olisi pitänyt maksaa entiseen tapaan sivustaan. Hänen mielestään ihmisten nimille pitäisi olla netissä jonkinlainen suoja.

– Pitäisi olla suoja, mutta nyt olisin joutunut maksamaan siitä. Kaikki eivät kuitenkaan voi suojata omia nimiään ja monilla ihmisillä on samat nimet. Heli Paasioita taitaa olla vain yksi, mutta päätin olla uusimatta kotisivuani.