DNA tekee päivitystöitä Porissa– varaudu uuteen kanavahakuun

DNA tekee päivityksiä Porin kaapeliverkossa maanantaina 20. huhtikuuta.

Kuva: Yle

DNA päivittää kaapeliverkon taajuuksia kaikilla verkkopaikkakunnillaan kevään ja kesän aikana. Maanantaina 20. huhtikuuta päivityksiä tehdään Porin kaapeliverkossa. Alueeseen kuuluu Porin lisäksi Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Ulvila ja Nakkila. Päivitys tehdään kello 13 mennessä.

DNA muistuttaa, että päivityksen jälkeen laitteelle tulee tehdä tehdasasetusten palautus ja uusi kanavahaku, jos kaikki kanavat eivät näy päivityksen jälkeen.

Digiboksin ohjelmisto on hyvä päivittää uusimpaan versioon jo etukäteen, jos sellainen on saatavilla. Tehdasasetusten palautus ei poista laitteella olevia tallenteita, mutta mahdolliset tallennusten ajastukset on tehtävä uudelleen. Myös suosikkikanavalistan kanavat on haettava listalle uudelleen. DNA pitää osan kanavista rinnakkaisjakelussa noin kahden viikon ajan muutoksen jälkeen

DNA:n mukaan päivitys mahdollistaa jatkossa muun muassa entistä laajemman HD- eli teräväpiirtokanavien tarjonnan.  Samassa yhteydessä päivitetään maksu-tv-kanavien numerointi.