1. yle.fi
  2. Uutiset

Kuka voittaa, kuka häviää – näin vaali-ilta etenee

Yle tarjoaa eduskuntavaalien tulokset ja tunnelmat radiossa, televisiossa, internetissä sekä teksti-tv:ssä. Katso täältä vaali-illan aikataulu.

Kotimaan uutiset

Vaalien tulosillan päälähetys alkaa televisiossa Yle TV1 -kanavalla kello 19.30, ja lähetystä voi seurata suorana myös Yle Areenassa. Ensimmäisiä tuloksia saadaan kello 20, kun ennakkoäänten tulos julkistetaan.

Lisäksi Yle lähettää erillisen nettilähetyksen Pikkuparlamentista, jota voi seurata tämän linkin kautta. Radion puolella kuuntelijoita palvelee Yle Radio Suomessa kello 19.50 alkava Vaalivalvojaiset-lähetys.

Julkaisemme verkossa vaaliuutiset osoitteessa yle.fi/uutiset ja jaamme ne sekä Facebookissa (siirryt toiseen palveluun) että Twitterissä (siirryt toiseen palveluun) aihetunnisteella #vaalit2015 (siirryt toiseen palveluun). Teksti-tv:ssä vaaliuutiset kootaan kello 18 alkaen hakemistosivuille 800 ja 720.

Ilta etenee niin, että Ylen vaaliennuste saadaan noin klo 21.25, vaalipiirikohtaisia tuloksia klo 22.30 lähtien ja lopullinen tulos on valmis noin klo 23.45 - 24.00.

Lue seuraavaksi