Tavaralle uusi elämä – Esittele tuunatut esineet #tuunaushaaste:ssa

Vanhasta vaatteesta tai esineestä voi saada aikaiseksi vaikka mitä jos osaa. Näppärät kädet loihtivat kuluneelle ja itselle turhalle tavaralle uuden elämän. Keräämme artikkeliin tuunattuna kuvia tavaroista, esineistä ja vaatteista.

Osallistu
YLE Keski-Suomi / Heli Kaski

Kirpputorille vai roskiin? Vanha tai uusi vaate voi saada uuden käyttötarkoituksen tai piristystä vaikka uusimalla napit tai lisäämällä paljetteja. Pöydän tai tuolin saa uudenveroiseksi hiomalla pinnan ja maalaamalla sen uuden väriseksi. Tavaroiden tuunaamisella tavara voi saada uuden elämän.

Löytyykö sinulta kotoasi tavara, vaate tai esine, joka on saanut uuden ulkomuodon? Lähetä meille kuva tuunauksestasi. Kuvia voi jakaa alla olevan lomakkeen kautta tai jakamalla sen Twitterin tai Instagramin kautta tunnisteella #tuunaushaaste. Kuvia voi välittää meille 27.4.2015 asti.

Lähettämällä kuvan suoraan Ylelle annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa joukkoistuksen yhteydessä. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä. Lue tarkemmat kuvajoukkoistusten pelisäännöt: http://yle.fi/uutiset/ylen_kuvajoukkoistusten_pelisaannot/7774804

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.