Kadonnutta pikkutyttöä etsitään Lieksassa kerrostalon läheisyydestä

Kadonnutta 11-vuotiasta somalityttöä etsitään Lieksassa. Etsinnät kohdistetaan alueelle, jossa tyttö on nähty viimeksi. Tyttö katosi keskiviikkona illalla. Katoamisilmotus hänestä tehtiin torstai-iltana.

Kotimaa

Rikoskomisario Simo Hämäläinen Itä-Suomen poliisista kertoo, että kadonnutta somalityttöä etsitään Lieksassa läheltä katoamisaluetta.

– Etsinnät kohdistetaan kerrostalon välittömään läheisyyteen. Mikäli saamme tietoa, jonka avulla etsintöjä voidaan suunnata tiettyyn suuntaan tai alueelle, harkitsemme vapaaehtoisten etsijöiden apua.

11-vuotias tyttö katosi keskiviikkona illalla. Vanhempien ilmoituksen mukaan tyttö oli lähtenyt käymään kerrostalon pyykkituvalla keskiviikkona noin klo 17. Tämän jälkeen tytöstä ei ole havaintoja.

Vanhemmat tekivät tytöstä katoamisilmoituksen torstai-iltana.

– Vanhempia on tarkoitus kuulla välittömästi, Hämäläinen kertoo.

Poliisin mukaan on mahdollista, että vanhemmat eivät tehneet katoamisilmoitusta keskiviikkona, koska tyttö on kadonnut tai karannut aikaisemminkin.

Tyttö asuu Lieksassa Partalanmäellä osoitteessa Sammonkatu 4. Kansalaisuudeltaan tyttö on somali. Hän on pituudeltaan 120 senttimetriä ja painaa 45 kiloa. Katoamishetkellä tytöllä oli päällään musta mekko ja sukkahousut.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot rikostutkijalle numeroon 029 545 5678 tai poliisipäivystykseen numeroon 029 541 5320.