Hyppää sisältöön

Martat saavat kiitosta hyvästä tiedottamisesta Pohjois-Karjalassa

Marttojen on syytä paukutella esiliinojensa olkaimia. Journalistit ovat tyytyväisiä mutkattomaan ja asiantuntevaan tiedottamiseen.

Kuva: Siru Päivinen / Yle

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistys on palkinnut Pohjois-Karjalan Martat hyvästä tiedottamisesta. Sulka-palkinto luovutettiin lauantaina 25. huhtikuuta Joensuussa Pohjois-Karjalan Marttojen vuosikokouksessa, kertoo yhdistys tiedotteessaan.

Martat ovat aina valmiita esiintymään jutuissa, ja heillä on laaja asiantuntemus sekä hyvä ulosanti.

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistys

Journalistiyhdistys perustelee Marttojen palkitsemista seuraavasti:

Kotiin ja arkeen liittyvät jutut ovat lisääntyneet mediassa kotoilu-, puutarha- ja ruoanlaittotrendien seurauksena. Juttujen teossa on toistuvasti hyödynnetty Pohjois-Karjalan Marttojen asiantuntemusta. Yhteistyö Marttojen kanssa sujuu mutkattomasti ja hyvässä aikataulussa.

Martat ovat aina valmiita esiintymään jutuissa, ja heillä on laaja asiantuntemus sekä hyvä ulosanti. Pohjois-Karjalan Martat aktiivisena paikallisena toimijana järjestää myös useita mielenkiintoisia kursseja ja tempauksia, jotka kiinnostavat myös mediaa.

Martat ovat olleet hyvin yhteistyökykyisiä toimitusten kanssa, ja haastattelu- tai kuvauspyyntöön on aina vastattu ja suostuttu.

Sulka-palkinto myönnetään vuosittain hyvästä tiedottamisesta. Viime vuonna sen sai Pohjois-Karjalan poliisin Facebook-sivu.