Karmarock myy sikaa säkissä – ei paljasta esiintyjiä

Harjavallassa järjestettävä festivaali myy lippuja erikoisella mainoskikalla. Karmarockin esiintyjiä ei julkisteta, vaan lipunmyynnissä luotetaan festivaalin maineeseen.

musiikki
Lapsi nukkuu isänsä olkapäällä KarmaRock-festivaalilla
Jari Laasanen / Yle

Harjavallassa järjestettävä Karmarock on päätynyt erikoiseen markkinointikikkaan. 24. vuottaan juhliva festivaali ei julkista ohjelmistoaan – ainakaan vielä.

– Nykyään ylikilpaillut festarit tekevät monenlaisia kikkakolmosia saadakseen yleisöä. Välillä mennään aika kauas itse asiasta, musiikista. Ohjelma on julkaistava vähintään 18 kuukautta ennen juhlia, että varmasti ehtii ajoissa ennen muita, festivaalijohtaja Häiriö Piirinen valittelee.

Karmarock on nyt alkanut myydä sika säkissä -ennakkolippupakettia nettikaupassaan. 25.7. pidettävä tapahtuma on paikallisen yhtyeen Maj Karman perustama ja isännöimä.

12 esiintyjää

Tapahtumajärjestäjiä edustavan Häiriö Piirisen mielestä Karmarockin ei tarvitse julkistaa ohjelmaansa vaan riittää, että festivaali luottaa maineeseensa ja uskollisiin festivaalivieraisiin. Sen hän sentään paljastaa, että lavalle nousee 12 esiiintyjää.

Karmarock on kerännyt Harjavaltaan vuosittain runsaat parituhatta musiikin ystävää.