Talvivaaran emoyhtiö lykkää viime vuoden tilinpäätöksen julkaisua

Yrityssaneerauksessa olevan Talvivaaran piti julkaista tilinpäätöksensä ja muut talousraportit torstaiaamuna. Nyt tiedot kerrotaan torstain kuluessa.

Talvivaara

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö kertoo lykkäävänsä hieman viime vuoden tilinpäätöksensä julkaisua torstaina.

Samalla siirretään hallituksen toimintakertomuksen ja johdon osavuotisen selvityksen julkaisuajankohtaa, kertoo yhtiö myöhään keskiviikkona lähettämässään pörssitiedotteessa.

Talvivaaran piti julkaista tilinpäätöksensä ja muut talousraportit vappuaattona kello 9.00. Yhtiö aikoo nyt kertoa tiedot torstain kuluessa.

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö on tällä hetkellä yrityssaneerauksessa.

Espoon käräjäoikeus määräsi huhtikuun puolessa välissä, että yhtiön velkojien on äänestettävä saneerausohjelmaehdotuksen hyväksymisestä.

Talvivaaralla on velkaa reilu 500 miljoonaa euroa. Velkoja on tarkoitus leikata 99 prosenttia, ja velkojien on myös vaihdettava velkojaan yhtiön osakkeiksi.

Velkojien on ilmoitettava kantansa toukokuun alkupäivinä. Selvittäjän on annettava äänestystulos kärjäoikeudelle viimeistään 25. toukokuuta.

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö on Sotkamossa kaivostoimintaa harjoittavan, marraskuussa konkurssiin menneen Talvivaara Sotkamon emoyhtiö.