Pispalan uittotunnelin kesäkahvila avautui

Lähestyvän kesän merkkinä Pispalan uittotunnelin kahvila avasi ovensa toukokuun ensimmäisenä lauantaina. Koleasta toukokuun säästä huolimatta yrittäjä uskoo ohikulkijoiden löytävän tiensä kesäkahvilaan.

kahvilat
Uittotunnelin kahvila keväällä
Yrittäjä Tarja Aho odottaa kevään ensimmäisiä asiakkaitaKai Pohjanen / Yle

Kolmatta kesää auki oleva uittotunnelin kahvila on saanut uuden kahvilarakennuksen. Mikäli sää on kolea, voi pikkupurtavaa ja kahvia nauttia myös sisätiloissa. Uudessa kahvilarakennuksessa istumapaikkoja löytyy parikymmentä.

Lämpimämmällä kelillä ohikulkijat voivat nauttia Näsijärven maisemista kahvilan terassilla tai pihan pöydissä, joissa molemmissa on kaksikymmentä istumapaikkaa.

Uittotunnelin Näsijärven puoleinen kahvila on tarkoitus pitää avoinna joka päivä elokuun loppuun asti. Tänä kesänä uittotunnelin rannassa pääsee kokeilemaan myös vesiskoottereita. Uittotunnelin avulla skoottereilla voi huristella joko Näsijärven tai Pyhäjärven puolella.

Myös uittotunnelin portit avautuivat toukokuun ensimmäisenä lauantaina. Tunnelia pitkin voi kävellä järveltä toiselle tai edelliskesien tapaan kuljettaa veneitä sitä myöten järvien välillä. Uittotunneli on avoinna silloin, kun kahvilakin pitää oviaan avoinna.