Pikkuprinssi George tapasi siskonsa – kuningatar Elisabet pukeutui pinkkiin

Heinäkuussa kaksi vuotta täyttävä prinssi saapui lontoolaissairaalaan yhdessä isänsä prinssi Williamin kanssa hurrausten saattelemana.

kuninkaalliset
Pikkuprinssi matkasi lyhyen kävelymatkan autosta sairaalan ovelle isänsä prinssi Williamin kanssa.
Britannian prinssi William poikansa prinssi Georgen kanssa.Facundo Arrizabalaga / EPA

Tänä aamuna syntynyt brittihovin tuorein jäsen sai iltapäivällä paikallista aikaa tärkeän vieraan, kun prinssi George saapui lontoolaiseen sairaalaan. Heinäkuussa kaksi vuotta täyttävä pikkuprinssi matkasi lyhyen kävelymatkan autosta sairaalan ovelle isänsä prinssi Williamin kanssa.

Paikalla olleet valokuvaajat ja äänekkäisiin hurrauksiin puhjenneet kuninkaallisten ihailijat näyttivät pelottavan prinssi Georgea sen verran, että hän pyrki turvaan isänsä syliin. Samantyylisiin asuihin sonnustautuneet isä ja poika vilkuttivat pikaisesti ennen kuin katosivat St Maryn sairaalan sisätiloihin. Video (siirryt toiseen palveluun) prinssi Georgen saapumisesta sairaalaan on katsottavissa Britannian yleisradioyhtiön BBC:n sivuilla.

Kuningatar sonnustautui pinkkiin

Pikkuprinsessan isoisoäiti huomioi uuden perheenjäsenen syntymän vieraillessaan tänään lauantaina Pohjois-Yorkshiressa sijaitsevassa Richmondissa. Sotilasparaatia seurannut kuningatar Elisabet oli sonnustautunut pinkkiin asuun.

Kuningatar ei ole kommentoinut prinsessan syntymää, mutta kuninkaallisen perheen kerrotaan ottaneen tuoreen perheenjäsenen iloiten vastaan. Isoisä, Walesin prinssi Charles kertoi jo jokin aika sitten toivovansa, että perheeseen syntyisi tyttö.

Kruununperimysjärjestyksessä neljäntenä oleva pikkuprinsessa syntyi lauantaiaamuna kello 8.34 paikallista aikaa. Sekä lapsi että herttuatar Catherine voivat hovin mukaan hyvin.