Ari Vallin KooKoon liigajoukkueeseen – katso lista ensi kauden pelaajasopimuksista

Mestiksen hopeajoukkue KooKoo julkaisi keskiviikkona kahdeksan uutta vahvistusta ensi kauden liigajoukkueeseen. Muun muassa konkaripuolustaja Ari Vallin nähdään ensi kaudella Kouvolassa. Sopimus on nyt 20 pelaajan kanssa.

urheilu
Kärppien Ari Vallin
Kärppien Ari VallinTomi Hänninen

Ensi kaudella jääkiekon SM-Liigassa pelaava Kouvolan KooKoo on julkistanut tukun ensi kauden pelaajasopimuksia.

Uusia vahvistuksia ovat maalivahti Juha Järvenpää ja puolustajat Mikael Kurki, Ari Vallin, Ossi-Petteri Grönholm, Julius Nyqvist sekä Mikko Lehtonen. Lisäksi hyökkääjät Jarkko Malinen ja Toni Hyvärinen siirtyvät Kouvolaan.

Järvenpään, Grönholmin, Nyqvistin, Lehtosen ja Malisen sopimukset ovat kaksivuotisia. Mika Koiviston ja Toni Hyvärisen 1+1-vuotisia sekä muiden yksivuotisia.

KooKoossa jatkavat edelliskaudelta tutut maalivahti Frédéric Cloutier, puolustajat Tuukka Laakso, Marlo Koponen ja Markus Västilä sekä hyökkääjät Olli Julkunen, Jan-Mikael Juutilainen, Aki Kangasmäki, Mika Koivisto, Tomi Peltonen, Juuso Rajala, Teemu Rinkinen, ja Mikko Virtanen.

KooKoolla on nyt sopimus kahden maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa. Joukkue hakee miehistöönsä vielä lisävahvistuksia ennen syyskuussa alkavaa liigakautta.