Elisa jatkaa ostotarjoustaan Anviasta vielä viikon

Elisa jatkaa ostotarjoustaan Anvian osakkeista vielä tämän viikon ajan. Ostotarjous päättyy perjantaina kello 16. Elisa päätti jatkaa tarjousta, koska kysyntä kasvoi viime viikolla sen jälkeen, kun Valtionkonttori päätti myydä valtion Anvia-omistuksen.

Kotimaa
Kuvassa Anvian kyltti Seinäjoen myymälän Seinässä.
Anssi Leppänen / Yle

Elisan mukaan kiinnostus ostotarjoukseen kasvoi varsinkin sen jälkeen, kun valtio myi viime viikolla Anvia-omistuksensa Elisalle. Elisan tarjous Anvian osakkeesta on edelleen sama eli 2000 euroa osakkeelta.

– Kysyntä ostotarjoukseemme on ollut vilkasta. Koska kysyntä kasvoi ostotarjousajan loppua kohden mm. valtion myytyä Anvia-omistuksensa Elisalle, päätimme jatkaa tarjousaikaa vielä viikolla, kertoo Elisan talous- ja rahoitusjohtaja Jari Kinnunen yhtiön tiedotteessa.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt yrityskaupan, jossa Elisa hankkii määräysvallan Anviassa.

Myös S4F Holding kasvatti omistustaan Anviasta

Anvia on tiedottanut maanantaina osakevaihdosta S4F Holding -yhtiön kanssa. Anvia on liittynyt osakkaaksi sijoitusyhtiö S4F Holding -yhtiöön. Samalla S4F on kasvattanut omistustaan Anviasta.

Yhtiön omistusosuus Anviasta on nyt reilut 12 prosenttia, kun se oli aiemmin alle viisi prosenttia. Kauppa on toteutettu osakevaihtona yhtiöiden välillä.

Anvia pitää yhtiökokouksen osakkeenomistajilleen ensi viikon keskiviikkona.

Uutista on korjattu klo 15.05. S4F Holding -yhtiön omistusosuus Anviasta korjattiin lähes neljästätoista reiluun kahteentoista prosenttiin. Virhe oli Anvian tiedotteessa.