Savcor Group aikoo myydä omistansa metsäalan yhtiö Savcorin

Varsinainen sopimus vahvistetaan toukokuun aikana. Tuolloin paljastetaan uuden pääomasijoittajan nimi. Savcor Forest toimii tätä nykyä nimellä Savcor Oy.

Savcor Group

Mikkelissä toimiva yritysryhmä Savcor on myymässä Savcor Forestin. Savcor Group Oy on tehnyt aiesopimuksen, jossa Savcor Group Oy:n entiset omistajat yhdessä uuden pääomasijoittajan kanssa ostavat Savcor Forestin Savcor Group Oy:ltä.

Uuden pääomasijoittajan nimeä ei vielä kerrota julkisuuteen. Savcor Forest toimii tätä nykyä nimellä Savcor Oy. Osakekauppa vahvistuu toukokuun lopuun mennessä.

Savcor Forest on Savcor-ryhmän vanhin yhtiö ja on koko historiansa ollut sen parhaiten kannattavia osia.

Savcorin perustaja Hannu Savisalo kertoo, että myynti kuuluu osana Savcor Group Oy:n saneerausmenettelyyn.

– Savcor oy:n myynti liittyy Savcor Groupin saneerausmenettelyyn. Saneerauksessa myydään Savcor Groupin omaisuutta niin, että velkojille pystytään maksamaan riittävästi ja Savcor Group oy pystyisi jatkamaan toimintaansa jollakin tavalla. Nyt on katsottu parhaaksi, että Forest irroitetaan Savcor Groupilta, kun emme tiedä kuinka kauan saneeraus kestää. Varmistamme, että Savcor pystyy jatkamaan toimintaansa kuten tähänkin asti, ettei sen liiketoiminta häiriinny Groupin saneerauksesta, Savcor Groupin perustaja Hannu Savisalo kertoo.

Savisalo ei kommentoi kauppahintaa vielä tässä vaiheessa.