Liukuhihnahäät ja helppo päivämäärä vetivät pareja alttarille Porissa: ”Spontaanius sopii meille hyvin”

Tanja Salmi ja Tommi Hopearuoho muistavat hääpäivänsä helposti. Heidät vihittiin 15.05.15 kello 15. He olivat ensimmäinen useasta kymmenestä hääparista, jotka vihittiin Porin Teljän kirkossa tämän päivän liukuhihnahäissä.

Kotimaa
Tanja Salmi ja Tommi Hopearuoho menossa naimisiin
Kati Rantala / Yle

Porissa vietettiin tänään ensimmäistä kertaa "helposti vihille" -päivää. Teljän kirkosta oli varattu ennakkoon lähes 30 vihkiaikaa. Iltapäivän ja illan aikana pareilla oli vielä mahdollisuus saapua paikalla hetken mielijohteestakin, kunhan kuulutukset olivat kunnossa.

Tanja Salmi ja Tommi Hopearuoho olivat varanneet oman aikansa ajoissa. He tarttuivat toimeen heti, kun näkivät lehdessä ilmoituksen vihkimahdollisuudesta.

– Olimme puhuneet naimisiin menosta jo aiemmin ja tämä tuli nyt sopivaan aikaan ja tuntui hyvältä ajatukselta, Salmi kertoo.

Häämarssi rennosti tennareissa

Sulhasen mukaan tällä tavalla järjestetyt häät sopivat hyvin heidän tyyliinsä.

– Nämä saadaan nyt pidettyä pienessä piirissä ja tunnelma pysyy rentona. Tällainen spontaani tapahtuma sopii meille hyvin.

Hääpari asteli alttarille tennareissa. Morsian oli tyytyväinen, että häästressiä ei ehtinyt kertyä.

– Nämä häät eivät juuri vaadi valmistelua vaan kaikki sujuu itsekseen. En erityisemmin kaipaa keskipisteenä olemista. Haluamme vain nauttia toistemme seurasta.