Nuoret menettivät sydämensä Antti Tuiskulle – tatuoittivat itseensä biisien tekstejä

Emilia ja Miia ovat käyneet sadoilla Antti Tuiskun keikoilla. Tosifaniudesta kertovat myös useat idoliin liittyvät tatuoinnit.

Kotimaa
Peto on irti tatuointi ranteessa
Niklas Joki / Yle

Helsingissä asuvat Emilia Kakriainen ja Miia Pollari ihastuivat Antti Tuiskuun, kun tämä osallistui Idols-kilpailuun vuonna 2003. Fanitus on jatkunut kovana yli kymmenen vuotta.

– Antti on niin hyvä laulaja ja positiivinen tyyppi. Järjestää hienon shown ja ottaa fanit hyvin huomioon, tytöt kehuvat.

Emilia ja Miia ovat käyneet idolinsa noin 250 keikalla. Homma lähti lapasesta vuonna 2009, kun mittariin kertyi 50 keikkaa.

– Antti tunnistaa meidät ja tuntee nimeltä. Kun tapaamme, se on sellaista höpöttelyä, halaamista ja joskus yhteiskuvia, Miia kertoo.

– Niin monella keikalla on tullut käytyä, että tunnistan myös muut bändin jäsenet ja osaan puhua heidän kanssaan, Emilia lisää.

Jos ukko alkaa estää, niin ukko lentää pihalle.

Emilia Kakriainen

#petoonirti

Fanitus näkyy tätä nykyä myös useina tatuointeina.

– Toinen on tässä oikeassa ranteessani, siinä lukee #petoonirti. Toisessa tatuoinnissa on muutama sana Leila-biisistä, Miia esittelee.

– Minulla on vasemmassa käsivarressa tekstiä, puolet Ihmiset-biisin kertosäkeestä, Emilia kertoo.

Hyviä keikkakokemuksia löytyy paljon. Pyhätunturin keikka jäi mieleen siitä, että artisti esiintyi notkelman pohjalla ja yleisö seisoi hänen yläpuolellaan.

– Tavastialla muutama vuosi sitten annoimme Antille samppanjapullon, johon olimme laittaneet hänen kuviaan. Antti laittoi kuvan pullosta Instagramiin ja Facebookiin.

Poikaystäviä tytöillä ei ole. Jos joskus tulee, Antti Tuisku -fanitus ei lopu ja marssijärjestys on selvä.

– Jos ukko alkaa estää, niin ukko lentää pihalle, Emilia sanoo.