Soini Kankaanniemen seksiviesteistä: "Harkintakyky on pettänyt täydellisesti"

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kommentoi hallitusneuvotteluihin saapuessaan kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps.) lähettämiä seksiviestejä. Kankaanniemi on kertonut Helsingin Sanomille, ettei hän jatka hallitusneuvotteluissa.

Kotimaa
Perussuomalaisten puheenjohtajaa Timo Soinia haastatellaan, kun hän saapuu hallitusneuvotteluihin Smolnaan Helsingissä maanantaiaamuna 18. toukokuuta 2015.
Perussuomalaisten puheenjohtajaa Timo Soinia haastatellaan, kun hän saapuu hallitusneuvotteluihin Smolnaan Helsingissä maanantaiaamuna 18. toukokuuta 2015.Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps.) harkintakyvyn pettäneen. Sanomalehti Keskisuomalainen uutisoi (siirryt toiseen palveluun) tänään maanantaina Kankaanniemen ehdotelleen Facebookissa seksiä useille naisille.

– Harkintakyky on pettänyt täydellisesti. Ei siihen ole mitään muuta sanottavaa, Soini sanoi valtioneuvoston juhlahuoneiston Smolnan ovella odottaville toimittajille.

Soinin mukaan se, vaikuttaako Kankaanniemen toiminta hänen asemaansa hallitusneuvotteluissa, on eduskuntaryhmän käsissä. Hän huomautti, että perussuomalaisten eduskuntaryhmää johtaa Jari Lindström.

– Meillä on sellainen työnjako, että Lindström hoitaa kansanedustajat, (Riikka) Slunga-Poutsalo hoitaa muut ja minä vedän puoluetta, Soini sanoi.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström kertoo puolestaan yrittäneensä ottaa yhteyttä Toimi Kankaanniemeen, mutta Kankaanniemi ei ole vastannut hänelle.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo sanoo Kankaanniemen ilmoittaneen, ettei hän tule tänään paikalle Smolnaan, missä hallitusneuvotteluita käydään. Muuta tietoa minulla ei ole, vakuuttaa Slunga-Poutsalo.

Kankaanniemi on lähettänyt Helsingin Sanomille (siirryt toiseen palveluun) tekstiviestin, jossa hän kertoo, ettei hän jatka hallitusneuvotteluissa. Hän oli rakenneuudistuksia miettivässä työryhmässä.