Kouvolan jäähallista tulee Lumon Areena

Muun muassa lasirakenteita valmistava Lumon solmi KooKoon kanssa viiden vuoden yhteistyösopimuksen. Kaupunki myönsi luvan jäähallin nimen myynnille tällä viikolla.

Kuva: Juha Korhonen / Yle

Kouvolan jäähallin uusi nimi on Lumon Areena. Ensi kaudella SM-Liigassa pelaava KooKoo ja kaupungin suurimpiin työllistäjiin kuuluva Lumon julkistivat yhteistyösopimuksen keskiviikkona. Jäähallin nimi vaihtuu kesäkuun alussa.

KooKoon ja Lumonin sopimus on kestoltaan viisivuotinen ja siihen sisältyy myös optio viidestä lisävuodesta. Kouvolan kaupunki antoi aiemmin tällä viikolla luvan jäähallin nimen myymiseen.

– Aikaisemminkin on meitä toivottu mukaan paikallisiin hankkeisiin, mutta emme ole niihin juurikaan lähteneet. Nyt koimme, että KooKoon Liiga-nousun myötä saamme yhteistyöstä itsekin erittäin suuren mainosarvon jäähallin nimen kautta, kommentoi Lumon Oy:n markkinointijohtaja Antti Vänskä KooKoon tiedotteesa.

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Kouvolassa kotipaikkaansa pitävä yhtiö työllistää Suomessa yli 500 henkeä.

Vuonna 1982 valmistunutta jäähallia remontoidaan parhaillaan tulevaa liigakautta varten.