Kanta-Hämeestä Suomen paras yrittäjämaakunta

Seitsemän merkittävää toimijaa yhdistävät voimansa yrittäjyyden tukemiseksi maakunnassa.

talous
Saumaton hautomopolku -sopimuksen allekirjoitus
Antti Ruonaniemi

Hämeen ammattikorkeakoulu, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Suomen Yrittäjäopisto, Hämeen Uusyrityskeskus, Linnan Kehitys Oy, Hämeen Yrittäjät ja Hämeen kauppakamari allekirjoittivat tänään sopimuksen, jonka päämääränä on tehdä Kanta-Hämeestä Suomen vahvin yrittäjämaakunta.

Saumaton hautomopolku -nimisen sopimuksen tarkoituksena on muun muassa tukea elinvoimaisten yritysten syntyä ja kasvua. Sopimus on ennen kaikkea lupaus yhteistyöstä, kertovat kaikki sopimuksen allekirjoittajat kuin yhdestä suusta.

Jokainen allekirjoittaneista on jo aiemmin toiminut yrittäjyyden parissa, mutta ennen kaikkea omista lähtökohdistaan. Nyt lupauksena on saumaton yhteistyö.

Pitkän tähtäimen suunnitelma

Hämeessä ei pidetä kiirettä, sillä vision mukaan Kanta-Häme on Suomen paras yrittäjämaakunta vuonna 2035. Allekirjoittaneet tahot tosin väittävät, että tavoitteeseen on lupa päästä aiemminkin.

Saumattoman hautomopolun allekirjoittaneet tahot lupaavat tarjota hämäläisille palveluja muun muassa uusien liikeideoiden löytämiseksi ja näiden ideoiden kehittämiseksi.

Pyrkimyksenä on auttaa sekä yrittäjäksi aikovia että jo yrittäjinä toimivia hämäläisiä.