Suunnitteletko työn perässä muuttoa? Kerro tarinasi, autamme sinua!

Suunnitteletko työn perässä muuttoa? Kerro tarinasi, me kerromme työnhakijoiden pulmista ja onnistumisista jutuissamme Ylen eri välineissä.

Osallistu
Oletko muuttamassa työn takia toiselle paikkakunnalle? #töitätoisaalta
Oletko muuttamassa työn takia toiselle paikkakunnalle? Kerro meille tarinasi 9.6. mennessä!Juha Rissanen /Yle Uutisgrafiikka

Töitä olisi muualla, mutta omakotitalo ei mene kotiseudulla kaupaksi. Osaamista olisi, mutta kotikaupungista ei löydy oman alan töitä.

Pohditko muuttoa työn perässä toiselle paikkakunnalle? Mihin asti olet valmis lähtemään? Kerro tarinasi, etsimme yhdessä yleisön kanssa ratkaisuja työn perässä muuttavien pulmiin.

Millaisia kysymyksiä muuttoaikeiden yhteydessä on noussut? Onko ongelmia takuuvuokrien tai puolison työnsaannin kanssa? Mitä pelkäät, entä odotat?

Kerro tarinasi ja ilmoita haluukkuudestasi tulla haastateltavaksi oheisella lomakkeella 9. kesäkuuta mennessä.

Mikäli et suunnittele muuttoa, mutta sinulla on kokemusta asiasta, voit kertoa niistä alla kommentikentässä. Millaisiin ongelmiin olet törmännyt – ja miten niitä pitäisi ratkaista? Miten työn perässä muuttoa voisi Suomessa helpottaa?

A-studio kertoo työn perässä muuttaneen Risto Ikosen tarinan tänään 3.6. klo 21.

Päivitys 4.6. klo 16: Keskustelu on suljettu. Voit edelleen lähettää tarinasi tai ratkaisuehdotuksesi lomakkeella tai osoitteeseen tuomas.kerkkanen (at) yle.fi.

Päivitys 10.6.2015: Lomake, jolla saattoi ilmoittaa halukkuutensa haastalteltavaksi, on poistettu. Otamme yhteyttä niihin, joita haluaisimme haastatella.