Fanit odottavat jo YleXPopin ilmaiskonserttia torilla

Faneja on kokoontunut hyvissä ajoin Oulun kauppatorille odottelemaan YleXPopin lauantaina iltapäivällä alkavaa ilmaiskonserttia. Konsertissa esiintyvät muun muassa Isac Elliot, Mikael Gabriel, Satellite Stories ja Kasmir.

konsertit
YleXPop Oulussa
Soile Suvanto

Innokkaimmat fanit ovat yöpyneet Oulun kauppatorilla varmistaakseen eturivin paikat konsertissa. Osa konserttiin tulijoista on jättänyt aamulla koulutodistuksen haun väliin ja tullut suoraan konserttipaikalle.

Varsinaista ryntäystä torilla ei vielä lauantaina aamupäivällä ollut. Paikalla oli muutamia kymmeniä nuoria. Väkeä tulee kuitenkin paikalle koko ajan lisää. Kaikkiaan konserttiin odotetaan tuhatmäärin yleisöä.

Iltapäivällä kello 16 alkavassa konsertissa esiintyvät Isac Elliot, Mikael Gabriel, Satellite Stories ja Kasmir. DJ Speciaalissa esiintyvät DJ Orion, TJH87, Super & Tab ja Heavy Weight.

YleX tekee myös tänään suoraa radiolähetystä Oulun kauppatorilta kello 13-22. Radiolähetyksiä on tehty Oulusta jo torstaina ja perjantaina.

Yle Areenasta voi seurata koko konsertin. Lähetyksessä nähdään kaikki keikat suorana kello 16-22. TV2-kanavalta tulee suoraa tv-lähetystä kello 19.10-21.50.