1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. sosiaalinen media

Valokuvakilpailu haluaa osoittaa Barentsin alueen ystävyyttä

Mursmanskilainen antikahvila järjestää kuvakisan, jossa osallistujat ikuistavat itsensä ulkomaalaisen ystävänsä kanssa. Kilpailuun voi osallistua sosiaalisessa mediassa.

sosiaalinen media

Mursmanskilainen "antikahvila" Teplo järjestää koko Barentsin alueella valokuvauskilpailun. Kisaan voi osallistua kuka tahansa Suomesta, Venäjältä, Norjasta, Ruotsista.

Kilpailuun osallistutaan ottamalla kuvan itsestään ulkomaalaisen ystävän kanssa. Järjestäjät keräävät otokset sosiaalisessa mediassa: Facebookissa, Instagramissa ja VK (VKontakte) -sosiaalisessa verkostossa.

Facebookissa voit julkaista kuvasi valokuvakilpailun Facebook-ryhmässä ja omalla seinällä. Instagramissa jaa kuva ja lisää #BARENTSFRIENDS ja #B_FRIENDS -aihetunnisteet. Myös Facebookissa täytyy kuvien yhteyteen lisätä samat aihetunnisteet kuin Instagramissa. Kuvissa pitää olla oma ja kaverin nimi.

Tällä valokuvakilpailulla järjestäjät haluavat osoittaa, että pohjoisessa ja Barentsin alueella ihmiset ovat edelleen ystäviä maailman poliittisista jännitteistä huolimatta. Rajoja voi ylittää esimerkiksi valokuvien muodossa.

Antikahvilan nimi Teplo tarkoittaa lämpöä. Kilpailun tunnuslause on "Heat Unites" eli lämpö yhdistää.

Parhaat kuvat palkitaan loppujuhlassa 3. lokakuuta antikahvila Teplossa Mursmanskissa.

Antikahvilat ovat venäjällä suosittuja. Siellä ei makseta kahvilatuotteista vaan paikassa vietetystä ajasta.

Barents Friends Facebookissa (siirryt toiseen palveluun)

Barents Friends VK:ssa (siirryt toiseen palveluun)

Lue seuraavaksi