Keittiön kaapissa ekstaasia, amfetamiinia ja kannabista

Mies möi ekstaasitabletteja 12 euron tablettihintaan. Huumediileri sai reilun vuoden vankeustuomion

Kotimaa
Huumepillereitä.
Lahden poliisi

Imatralla paljastuneessa huumevyyhdissä pariskunta piti hallussaan suuria määriä vaarallisia huumeita, kuten amfetamiinia ja MDMA:ta. Huumeita säilytettiin esimerkiksi keittiön kaapeissa ja muualla asunnossa.

Asunnossa asunut mies möi huumeita säännölllisesti. Amfetamiinia hän möi noin 40 euron grammahintaan, MDMA-tabletin hinta oli 12 euroa.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1987 syntyneen miehen törkeästä huumausainerikoksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta yhden vuoden ja yhden kuukauden vankeusrangaistukseen. Hän joutuu myös maksamaan valtiolle 1080 euroa rikoksen tuottamasta taloudellisesta hyödystä.

Miehen vuotta nuoremman avopuolison syyteet törkeästä huumaisainerikoksesta hylättiin ja nainen tuomittiin huumausaineiden käyttörikoksesta 144 euron sakkoihin.

Mieheltä huumeita ostanut, vuonna 1990 syntynyt nainen tuomittiin huumaussainerikokseen sekä huumausaineiden käyttörikokseen ja joutuu maksamaan 360 euroa sakkoja.

Uutista on korjattu 10.6. klo 13.58. Otsikosta ja ingressistä on poistettu MDMA, koska kirjainyhdistelmä tunnetaan myös ekstaasina, joka otsikossa oli jo mainittu.