Fetissigalleria tarjoaa seksuaalineuvontaa Salossa

Fetisseihin erikoistunut taiteilija Qumma pitää näyttelyn salolaisessa Galleria Kapeessa. Näyttely ei ole mikään seksiesittely, vaan se tarjoaa seksuaalineuvontaa.

kulttuuri
Sitominen on yksi sitomisen muoto.

Kumia, nahkaa, korkoja, hepeniä ja peruukkeja... Näitä kaikkia voi nähdä Salossa Galleria Kapeessa, johon on avautunut kuvataiteilija Qumman K-18-fetissinäyttely. Qumma on helsinkiläinen taiteilija, joka on käynyt opiskelemassa muun muassa sitomista Japanissa.

Ei voi sanoa mikä on epänormaalia tai normaalia. Enemmänkin lähtisin miettimään, mikä on huolestuttavaa.

Niina Pettersson-Salonen

Mielenkiintoiseksi Salon Galleria Kapeen näyttelystä tekee se, että sitä on kokoamassa seksuaalineuvoja Niina Pettersson-Salonen. Hän on myös lupautunut kertomaan fetisseistä, jos galleriavieras sitä pyytää.

– Ei voi sanoa mikä on epänormaalia tai normaalia. Enemmänkin lähtisin miettimään, mikä on huolestuttavaa, pohtii Pettersson-Salonen.

Seksuaalineuvoja näkee kokoamansa taidenäyttelyn kuvat esteettisesti kauniina, vaikka joku saattaakin hieraista silmiään pienessä salolaisgalleriassa. Yhtään kuvaa ei jätetty pois roisiuden takia, kertoo puolestaan Niinan sisko, kulttuurituottaja Eeva Pettersson.

– Aihepiirin takia mikään ei jäänyt pois. Lähinnä tuli tila vastaan, Pettersson kertoo.

Fetissi tarkoittaa tarkoittaa seksuaalisen kiinnostuksen ja mielikuvien kohdistumista esimerkiksi esineeseen, vaatekappaleeseen tai vaikkapa johonkin ruumiinosaan tai piirteeseen.

Qumman valokuvanäyttely Salon Galleria Kapeessa on K-18. Näyttely on avoinna 11.–14.6 ja 25.–28.6.2015 ja se on myös auki tilauksesta. Yllä olevasta videosta voit katsoa seksuaalineuvoja Niina Pettersson-Salosen pidemmän haastattelun.