Poliisilaitosta tulitettiin panssaroidusta autosta Dallasissa – katso video

Poliisit lähtivät takaa-ajoon, joka päättyi uuteen laukaustenvaihtoon. Poliisi on aloittanut neuvottelut autossaan olevan hyökkääjän kanssa. Teon motiivista ei ole toistaiseksi selvyyttä. Silminnäkijöiden mukaan hyökkääjiä olisi jopa neljä.

Ulkomaat
Pakettiauto törmää poliisiautoon ja pakenee.
Poliisilaitosta tulitettiin lauantaina panssaroidusta ajoneuvosta Dallasissa Texasissa. Hyökkäys johti takaa-ajoon ja uuteen laukaustenvaihtoon. Poliisi on aloittanut neuvottelut yhden hyökkääjän kanssa.

Dallasissa Texasissa poliisilaitosta on tulitettu panssaroidusta pakettiautosta. Pakettiauto törmäsi tahallaan poliisiaseman edustalle olleisiin poliisiautoihin.

Kun poliisi vastasi tuleen, auto ajoi paikalta ja kymmenet poliisiautot lähtivät takaa-ajoon. Pakettiauto pysähtyi kymmenen kilometrin päässä Hutchinsissa, jossa käytiin toinen laukaustenvaihto.

Poliisi on nyt saanut yhteyden yhteen pakettiautossa olevaan epäiltyyn. Poliisipäällikkö David Brownin mukaan mies on sanonut, että poliisi on vienyt hänen poikansa ja syyttänyt tätä terroristiksi.

Mies oli uhannut räjäytyksellä. Poliisiaseman luota on löytynyt neljä laukkua, joista ainakin yhdessä oli räjähteitä. Ne pyrittiin siirtämään pois robotin avulla, mutta laukku räjähti.

Kukaan poliisi ei ole haavoittunut. Poliisin kanssa puhunut epäilty sanoo sen sijaan haavoittuneensa. Lähialueen asukkaat on evakuoitu.

Brown kertoo, että ampujia oli ainakin yksi, mutta silminnäkijät ovat puhuneet jopa neljästä epäillystä. Silminnäkijöiden mukaan poliiseja olisi ammuttu myös pakettiauton ulkopuolelta, Brown kertoo.

Lähteet: Reuters, AP, Yle Uutiset