Finnish Flash lahjoitti rahaa lastensuojelussa olevien lasten ja nuorten liikuntaan

Finnish Flash -hyväntekeväisyysjärjestö antoi Katinkullassa järjestetyn hyväntekeväisyysgolfin tuoton tänä vuonna Kainuun sotelle jaettavaksi.

hyväntekeväisyys
Matti Heikkinen ja Teemu Selänne
Minna Korpela

Finnish Flash -hyväntekeväisyysjärjestö lahjoitti tänä vuonna 4 000 euroa Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymälle. Vuokatin Katinkullassa tiistaina järjestetyn hyväntekeväisyysgolfin tuotto kulkeutuu soten kautta lastensuojelussa olevien lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen.

– Todella tyytyväisiä olemme. Tarkoitus on mahdollistaa lastensuojelussa olevien osallistuminen syksyllä ja vuodenvaihteessa alkaviin seurojen kursseihin ja ryhmiin, jolloin mahdollisimman moni pääsisi harrastamaan ryhmässä myös kodin ulkopuolella. Kohderyhmä valikoitui muun muassa sen kautta, että avustus jakautuisi mahdollisimman tasapuolisesti, perhepalvelujohtaja Matti Heikkinen Kainuun sotesta kertoo.

Finnish Flash aloitti toimintansa vuonna 1994, ja sitä perustamassa olivat jääkiekkoilijat Teemu Selänne, Waltteri Immonen, Markus Ketterer, Petteri Immonen ja Keijo Säilynoja. Nimensä yhdistys sai Selänteelle annetusta lempinimestä.

Vuosien aikana järjestö on lahjoittanut rahaa monille eri kohteille niin Kainuussa kuin muualla Suomessa.

– Ei ollut mitään erityistä syytä, miksi tänä vuonna raha menee Kainuun sotelle. Mutta se menee hyvään tarkoitukseen soten kautta, Kirsi Kavanne järjestöstä kertoo.