Lentokoneesta löytyi salamatkustaja, toisen epäillään pudonneen matkalla

Lontooseen saapuneen lentokoneen laskutelinetilasta on löydetty mies, jonka epäillään matkustaneen luvatta Johannesburgista tulleessa koneessa. Poliisi on löytänyt koneen lentoreitiltä katolta kuolleena toisen miehen. Hänen epäillään pudonneen samasta koneesta.

Ulkomaat

Etelä-Afrikan Johannesburgista Lontooseen saapuneesta lentokoneesta löytyi torstaina salamatkustajaksi epäilty mies. Poliisin mukaan 24-vuotias mies oli löydettäessä tajuton ja hän on yhä vakavassa tilassa. Poliisi uskoo tietävänsä miehen henkilöllisyyden. Häntä hoidetaan lontoolaisessa sairaalassa.

Poliisi kertoi lisäksi löytäneensä lontoolaisen kaupan katolta ruumiin. Rakennus on koneen lentoreitillä, joten poliisin mukaan on mahdollista, että molemmat miehet ovat olleet samalla lennolla.

Vastaavia tapauksia on sattunut muutamia aiemminkin. Syyskuussa 2012 mosambikilainen mies kuoli pudottuaan laskutelinetilasta. Kuolinsyytutkimus osoitti, että hän oli selvinnyt 60 miinusasteen lämpötilassa lähes 12 tuntia ja kuollut vasta osuttuaan maahan.

Lento Johannesburgista Lontooseen kestää kymmenen tuntia.

Lähteet: AFP, AP