Hulluna humalassa varastetulla traktorilla Joensuun suviyössä

Kaksi vahvassa humalassa ollutta nuorta miestä aiheutti öisellä traktoriajelullaan isot tuhot Rantakylän kaupunginosassa Joensuussa tiistaina.

Kotimaa
Kentän aidat säpäleinä
Urheilukentän aidat olivat traktorikaksikon tiellä.Poliisi

20- ja 21-vuotiaat joensuulaiset miehet olivat varastaneet tiistaina kello 4 jälkeen Joensuun Rantakylässä etu- ja takakauhalla varustetun traktorin, jonka jälkeen he olivat rikkoneet paikkoja noin kilometrin ajomatkan aikana.

Poliisin mukaan miehet olivat ajaneet traktorilla ensin Latolankadulta kevyenliikenteen väyliä. Matkalla he olivat kaataneet valaisinpylvään ja törmäilleet myös puihin.

Matka oli jatkunut kevyenliikenteen väylää pitkin Ranta-Mutalantien suuntaan urheilukentälle suoja-aidan sekä portin läpi ja edelleen kentän poikki ja uudelleen suoja-aidan läpi.

Tämän jälkeen humalaisten raju matka oli jatkunut Ranta-Mutalantien suuntaan kevyenliikenteen väylää pitkin. Traktorin kuljettaja oli kuitenkin törmännyt puuhun sen jälkeen, kun hän oli nähnyt poliisipartion.

Traktorista oli pinkaissut karkuun kaksi miestä, jotka poliisipartion nopsajalkainen poliisimies oli kuitenkin napannut juoksemalla kiinni.

Miehet oli toimitettu poliisilaitokselle. Heidän oma versionsa päättömästä traktoriajelusta kuullaan sitten, kun miehet ovat selvin päin.

Miehet puhalsivat alkometriin 1,32 ja 2,68 promillen lukemat.