Sky News: Brittituristit piileskelevät hotellihuoneissaan Soussessa

Ainakin 27 on kuollut hyökkäyksessä, joka tehtiin rannalla kahden hotellin edustalla.

Ulkomaat
Kuvassa hotellihuoneen ovi tukittu sängyllä ja tuolilla.
Kuvakaappaus Sky Newsin Twitter-tililtä. Kuvassa hotellihuoneen ovi tukittu sängyllä ja tuolilla.Twitter

Brittituristi Gary Pine oli rannalla Soussessa, kun ammuskelu alkoi, televisiokanava Sky News kertoo (siirryt toiseen palveluun). Pine luuli ensin, että joku ampuu ilotulitteita. Sitten hän huomasi, kuinka ihmiset alkoivat juosta joukoittain pois rannalta.

– Siellä oli paljon ihmisiä kävelemässä edestakaisin. Sää on ihana, ja rannalla oli hyvin vilkasta. Mutta minulle selvisi hyvin pian, että rannalla ei ammuskeltu ilotulitteita vaan kuulin luoteja, jotka vihelsivät ympäriinsä, Gary Pine kuvailee.

Hän arvioi, että ammuskelun alkaessa kahden hotellin edessä oli useita satoja turisteja. Hän oli vajaan sadan metrin päässä tapahtumista.

Gary Pine piileskelee nyt hotellihuoneessaan. Hän kertoo, että turistit ohjattiin huoneisiinsa. Pinen mukaan hotellissa on hyvin, hyvin hiljaista.

Ainakin 27 ihmistä on kuollut rannalla kahden turistihotellin edessä Soussessa Tunisiassa tehdyssä hyökkäyksessä, maan sisäministeriö kertoo. Uhrien määrä saattaa vielä nousta.

Kuolleiden joukossa on ulkomaalaisia, mutta heidän kansalaisuudestaan ei ole tietoja. Yksi hyökkääjistä on kuollut ja toista etsitään, sisäministeriö kertoo.

Lähteet: AP